Vergoeding – Podotherapie Van der Eerden – Kaatsheuvel

Podotherapie Van der Eerden

Header afbeelding

Openingstijden

Maandag: 08.30 - 17.30
Dinsdag: 08.30 - 17.30
Woensdag: 08.30 - 20:00*
Donderdag: 08.30 - 17.30
Vrijdag: 08.30 - 17.30
*Avondspreekuur op aanvraag.

Afspraak maken

U kunt een afspraak maken door te bellen naar 0416-530259
Mailen kan ook via het contactformulier.
Graag tot ziens en welkom in de praktijk!

Vergoeding

Vergoeding voor Podotherapie

Podotherapie wordt over het algemeen vergoed vanuit de aanvullende pakketten van de ziektekostenverzekeringen. Heeft u diabetes met een verhoogd risico op complicaties dan vindt vergoeding vanuit de basisverzekering plaats.

Klik hier voor een overzicht van vergoedingen per zorgverzekeraar voor podotherapie.

Betalingsvoorwaarden

Betaling
Indien het mogelijk is om het gehele factuurbedrag rechtstreeks aan een zorgverzekeraar of zorggroep /-instelling te declareren, zal dit door middel van rechtstreekse declaratie plaatsvinden. Voor dat deel van de nota waarvoor géén aanspraak gemaakt kan worden op vergoeding binnen het aanvullende pakket van de zorgverzekering, ontvangt u een (rest)nota per post of per mail. Wanneer u geen aanvullende verzekering heeft of rechtstreekse declaratie niet kan plaatsvinden, dan ontvangt u een nota voor het totaalbedrag van de behandeling. U blijft zelf verantwoordelijk voor het tijdig voldoen van de nota. Dit dient binnen 14 dagen te geschieden. Bij het nalaten van de betalingsverplichting zal Podotherapie van der Eerden onherroepelijk de inning van de behandelkosten uitbesteden aan een incasso bureau. Alle daar uit voortvloeiende kosten zullen op de patiënt worden verhaald.

Annulering
Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren worden verzet/geannuleerd. Bij geen of een te late afzegging behouden wij het recht voor de gereserveerde tijd bij de patiënt in rekening te brengen.